Recept-Strövargodis

Här kommer ett enkelt recept på gott godis!

Smält ihop smör och socker, valfri mängd, i en stekpanna. Tillsätt havregryn och ev. russin och låt fräsa till det gyllenbrunt (inte svart!) och knaprigt. Låt svalna något. Klart!

Strövargodiset är godast medan det fortfarande är lite varmt men det går förstås att stoppa i kylen och ta med sig vid senare tillfälle om så önskas. Annars kan man alltid ta med sig ingredienserna om man ska ut på hajk och röra ihop det på stormköket. Dock får man vara beredd på att stekpannan kan bli lite svårdiskad om man inte har tillgång till varmt vatten. Ut i köket och testa nu!

Mvh Redaktionen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0